Over ons

OVER ONS

, Over onsWie is Hans van den Oever?
Hans van den Oever – AGRI | BOUW | BUITEN is het bedrijf wat ik, Hans van den Oever, in 2003 ben gestart. Ik ben een ondernemer in hart en nieren en heb in de loop van de jaren een goedlopend en betrouwbaar bedrijf opgezet met een veelzijdig assortiment. Ik heb veel productkennis uit ervaring en ga voor kwaliteit.
Mijn bedrijf heeft drie takken:
AGRI: deze tak richt zich op de agrariërs. U kunt bij mij terecht voor stalinrichting, technische installaties, materiaal in en om uw bedrijf en voor gereedschappen.
BOUW:
hier kan de (particuliere of zakelijke) klant alle producten vinden die binnen de bouw nodig zijn; van advies, naar basismaterialen tot een eindproduct.
BUITEN: Hier kunt u terecht voor advies en materialen. Dit varieert van speeltoestellen, tuinberegening op maat en materialen in en om uw tuin.

, Over onsMijn doel
Bedrijven moeten zich steeds meer en sneller kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften van klanten. Wij gaan uit van de behoefte van u als klant. We luisteren naar wat u vraagt en omschrijft en samen komen we tot de selectie van een kwalitatief hoogstaand product op maat. U mag kiezen, kijken wat past, bestellen, het op maat laten maken. Wij zorgen dan voor de levering en de eventuele installatie hiervan. We zetten onze kennis, ervaring en netwerk graag in dienst van uw aanvraag. Het bedrijf richt zich op particulieren, maar ook op de professionele uitvoeders als de zzp-er, agrariër, aannemer en hovenier.

, Over onsDe toekomst
Sinds 2003 heeft ons bedrijf een gestage groei doorgemaakt. In de komende tijd willen we onze activiteiten van de Langenboomseweg 165 verplaatsen naar de Langenboomseweg 148a. Daar werken we aan een nieuwe locatie. Op ruime locatie worden onze ambities verder vorm gegeven. Altijd zullen wij ons inzetten om een professioneel bedrijf te runnen, met de ambitie om maat gericht te werken en het blijven leveren van kwalitatieve hoogstaande producten. Deze plannen realiseer we samen; Ineke, onze vier dochters en ik, Hans van den Oever.

Open Chat
Chat met ons
Hi, bedankt dat je contact met ons opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.