Dieker Hogedrukreinigers

Welkom bij van Hans van den Oever – Dieker Specialist

We hebben een breed assortiment van producten voor de agrariër, de bouwvakker en de buitenmens. Gaat u ook voor kwaliteit en een product op maat, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij denken met u mee, geven persoonlijk advies om zo samen te komen tot een goed resultaat met het juiste product.

Over Dieker

Aanvankelijk opereerde DIEKER alleen op regionaal niveau in Duitsland, maar in de loop der jaren hebben de hogedrukreinigers van DIEKER zich wereldwijd bewezen. Dankzij onze hoge kwaliteit, uitstekende service en meerjarige ervaring binnen de markt hebben we een groot vertrouwen opgebouwd bij onze klanten. Ruim 30 jaar ervaring en een nog steeds groeiende “Know-How”zijn de basis voor onze producten. Wij bieden onze klanten niet alleen een zeer uitgebreide standaardcollectie, maar verzorgen desgewenst ook speciale uitvoeringen.

Demonstraties

Bij ons is het mogelijk om de hogedrukspuit te bekijken en indien gewenst een laten we een demonstratie zien.Bent u nieuwsgierig en wilt u een demo. Voor meer informatie of een demo bel (06 51 79 69 28) of mail (info@hansvdoever.nl)
oever, Dieker Hogedrukreinigers

Dieker Hogedrukreinigers

[product_category category="Hogedrukreiniger" per_page="4"]
oever, Dieker Hogedrukreinigers

Winkel

Binnenkort opent Hans van den Oever zijn eigen winkel>> Route >> Contact Tel. 06 51 79 69 28[maxbutton id="1"]
Open Chat
Chat met ons
Hi, bedankt dat je contact met ons opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.